Епизод 3: Търсим програмисти за iOS

Продължаваме да се развиваме и да разширяваме екипа си. И търсим още един или двама програмисти, които да разработват продуктите ни за iOS. Ето обявата в jobs.bg.

Ако сте потенциален кандидат и проучвате офертата, супер. Ще ви кажем някои допълнителни неща, за да ви убедим, че си струва.

Проектория все още е относително малка компания. Заедно с партньорите ни от Канада, в процеса са въвлечени малко над една дузина хора. Това идва със своите предимства — обстановката е неформална, комуникацията е директна, работата е разнообразна и динамична. Заедно с това вече имаме добър ритъм и установени правила и сме свели отклоненията от съществените неща до минимум.

Мобилните технологии са на гребена на вълната, но секторът тепърва ще расте много. Ние сме се позиционирали добре и смятаме да продължим да се разширяваме. Имаме яснота какво ще правим поне през следващите две години. Имаме солидни клиенти, предимно от Северна Америка, а и ни предстоят няколко нови сериозни договора. Паралелно хвърляме поглед и към други ниши и обмисляме внимателно всяка идея, която идва от хора в екипа ни или от наши партньори.

Накратко, ако работите при нас, перспективата, средата и условията ще ви харесат. Можете да ни пратите CV на jobs@projectoria.bg или, разбира се, да кандидатствате през обявите в сайтовете за работа.

За яснота и изчерпателност, ето и текста на „официалната“ обява:

Изисквания:

 • Програмист с опит в Objective-C или C/C++
 • Предимство е владеенето на Java и/или C#
 • Добър английски

Предложение:

 • Неформална работна среда
 • Приятелски настроен екип
 • Много добро възнаграждение

Офертите за програмисти за iPhone стават все повече, ето защо нашата е различна и, надяваме се, по-добра:

 • Ние работим по стабилен продукт, който се ползва от сериозни медии и издатели в Северна Америка и Европа и има стотици хиляди активни потребители. Разработваме цялостно технологично решение, което се адаптира за нуждите на отделните ни бизнес клиенти. Това ни осигурява стабилност и възможност за дългосрочно планиране.
 • Системата ни работи с широко разнообразие от данни и обекти и съдържа клиенти за всички основни мобилни платформи. Това предполага запознаване и цялостно следене на новостите в бизнеса с мобилни технологии.
 • Продуктовия профил и дългосрочните ни партньорства ни карат да сме уверени в бъдещето. Ще разширяваме екипа и портфолиото си постоянно и предлагаме добра възможност за кариерно развитие и израстване.

Предизвикателствата в работата, която предлагаме, и опитът на екипа ни със сигурност ще подпомогнат вашето професионално развитие. Ще се радваме да работим заедно.

One thought on “Епизод 3: Търсим програмисти за iOS

 1. Здравейте,

  Видях, че обявата е актуална към 2 ноември 2011. Този пост е от 19 януари и можете да му обновите датата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *